SPORTMASSAGE

Een sportmassage is een vorm van massage die specifiek is gericht op sporters en mensen die regelmatig lichamelijke activiteiten uitoefenen. Het doel van een sportmassage is het verbeteren van de prestaties, het voorkomen van blessures en het bevorderen van het herstel na inspanning.

 

Een ontspanningsmassage is een vorm van massage die gericht is op het bevorderen van ontspanning, het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van welzijn.

 

Een hotstone massage is een massagevorm waarbij gladde, verwarmde stenen worden gebruikt om het lichaam te masseren.

 

Cupping massage is een vorm van alternatieve therapie waarbij glazen of siliconen cups op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit vacuüm trekt de huid en het onderliggende weefsel omhoog in de cup, waardoor er een zuigend effect ontstaat.

 

Een bamboemassage is een vorm van massage waarbij bamboestokken van verschillende lengtes en diameters worden gebruikt om het lichaam te masseren. Het is een techniek die elementen van zowel ontspanningsmassage als diepe weefselmassage combineert.

 

Een Indiase hoofdmassage, ook wel bekend als champissage, is een traditionele massagevorm die afkomstig is uit India. Zoals de naam al aangeeft, richt deze massage zich op het hoofd, de nek en de schouders.

 

Een lage rugpijn massage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het verlichten van pijn en spanning in het lage rug-gebied.

 

Een massage bij spanningshoofdpijn of migraine kan een effectieve aanvullende behandeling zijn om verlichting te bieden en de symptomen te verminderen.